Veelgestelde vragen

over Ars longa

De levertijden zijn afhankelijk per product. Heeft u iets gezien bij ons in de winkel? Dan mag u het product meteen meenemen of, laten bezorgen. Wij proberen de producten binnen twee weken bij u af te leveren, hier worden van tevoren afspraken over gemaakt. Als een product nog bewerkt dient te worden kost dit gemiddeld 1 week. Dan komt u op maximaal 3 weken levertijd. Wij kunnen het product een maand voor u in de opslag houden.

Ja, wij bezorgen ook. Prijzen hiervoor zijn: €45.- binnen een straal van 50km, €90.- tussen 50km-100km en €115.- voor +100km. De prijzen worden gemeten vanaf het bedrijfspand in Drempt. Bij het bezorgen komt er standaard 1 man bij. Bij grotere producten wordt dus verwacht dat er iemand aanwezig is die kan helpen bij het naar binnen zetten van het product.

U kunt bij ons in het bedrijf gewoon pinnen. Doorgaans hanteren wij een aanbetaling voor producent van 20% als een product nog bezorgd moet worden. Het resterende bedrag kan dan ook via onze draadloze pinautomaat gepind worden.

Dat heeft te maken met onze bedrijfsvoering: wij importeren zelf (er is dus geen tussenhandel, waar u voor betaalt) en bovendien zitten we op een betaalbare locatie, die overigens vaak verrassend en erg leuk gevonden wordt. De kwaliteit van onze producten is prima, komt u gerust kijken!

Nee, we zijn leveranciers, geen producenten. Onze producten worden geproduceerd in Indonesië en in Marokko, landen die wij zelf regelmatig bezoeken om steeds te blijven vernieuwen en de kwaliteit optimaal te houden. Wel maken wij eigen ontwerpen en hebben wij een meubelmaker in dienst die producten aanpast. Zoals: lakken, bijzagen etc. Vandaar dat wij voor sommige producten maatwerk kunnen leveren.

Het kleine dorpje, waar ons bedrijf zit, ligt vlakbij Doesburg. Kijk in de driehoek: Zutphen, Doetinchem en Doesburg en u hebt het zo gevonden. In de zomermaanden – wanneer onze bezoekerstuin open is – is er altijd thee en koffie op ons terras te verkrijgen als u een wat langere rit achter de rug hebt. In de wintermaanden verwijzen wij u naar Doesburg, een erg gezellig stadje met veel horeca.