Ars Longa in Drempt (GLD) is – sinds 1998 – een klein en bijzonder bedrijf waar u kwaliteitsmeubelen en andere producten aantreft voor binnen en voor buiten. Aan Ars Longa grenst, een prachtige tuin, de Ars Longatuin (aangelegd en onderhouden door Jeannette Baart), die openstaat voor bezoekers.

Zowel het bedrijf als de tuin veranderen regelmatig waardoor een bezoekje altijd weer nieuwe impressies geeft.

Eigenaar van het bedrijf is Frank van Doren. Frank is een gedreven ondernemer en tevens manusje-van-alles:

hij doet de verkoop, samen met zoon Wiebe,

hij regelt zelf de inkoop in de landen, waar de producten vandaan komen,

hij houdt (met de hulp van dochter Juliska en partner Jeannette) de site en andere media bij,

hij doet alle financiën

… enfin, er is hem alles aan gelegen dat u enthousiast bent over het bedrijf en de producten. Zijn prijzen zijn vaak een stuk lager dan bij andere bedrijven, omdat u bij hem niet betaalt voor de tussenhandel en een peperdure locatie. Frank is per mail goed bereikbaar, per telefoon soms wat lastiger. Vandaar: bij vragen, stuur een mail!

Omdat Ars Longa zo’n klein bedrijf is, kan het soms zijn – in drukke tijden – dat er wat wachttijd geldt op verkoopdagen. Ook kan Ars Longa niet, zoals een internetbedrijf, het principe ‘ vandaag besteld, morgen bezorgd’ toepassen. Elk product is bijzonder en uniek en er zal altijd een lever-of wachttijd zijn, tenzij u een product koopt dat bij ons op voorraad is en u zelf meteen meeneemt. Maar tegenover dit mogelijke nadeel staat wel dat u persoonlijk bejegend wordt en een uniek product koopt.

Ars Longa wil duurzame en gevarieerde producten, voor ‘in en om het huis’, aanbieden voor een redelijke prijs. Duurzaam door de hoge kwaliteit en lage slijtagegevoeligheid, maar ook duurzaam met het oog op het milieu. Ars Longa kiest zoveel mogelijk voor gerecycled (teak)hout, hoewel we eerlijk moeten zijn: we kunnen helaas niet 100% garanderen dat er geen plantagehout gebruikt wordt. Omdat Frank zelf zijn producenten bezoekt kan hij toezie
n op goede arbeidsomstandigheden van de arbeiders.fsc label – 必应 images

Wij zien graag een wereld waarin niet zozeer groei, maar vooral ontwikkeling, duurzaamheid en kwaliteit voorop staan.timber legality verification – 必应 images

Image result for timber legality verification

Frank van Doren eigenaar Ars Longa
Frank van Doren eigenaar Ars Longa