Boomstamtafels op maat

Wij maken de droomtafel die past bij jouw interieur

Dankzij onze ervaring en expertise met boomstamtafels zijn we in staat om mee te denken en de vele mogelijkheden van dit prachtige houtsoort (suar) te beoordelen. Hieronder zie je verschillende bewerkingen van de tafels bij ons in de loods en bij onze klanten thuis. Naast onze standaardafwerkingen (Skylt, Glitsa & Monocoat puur) zie je hieronder ook voorbeelden van andere mogelijkheden zoals timbercoat (geschikt voor buiten) en epoxy. Verder is het mogelijk om de bladen voor andere doeleinden te gebruiken, zoals als kookeiland.

 

Een boomstamtafel op maat? Zie hier de mogelijkheden op een rijtje

Bij ons in de loods

Bij onze klanten

Kasten op maat

De kast die perfect past bij jouw interieur

Wij ontwerpen de meeste kasten die onze winkel staan zelf. Het is daarom zeker mogelijk om een kast op maat te laten maken of om een kast die we hebben staan in een andere maat te bestellen. De wachttijd voor een kast op maat is tussen de twee tot vier maanden. Zie hieronder enkele van onze kasten voor inspiratie.

Salontafels

Voor ieder wat wils

Net als onze kastjes, laten we geregeld nieuwe salontafels en tv-meubels ontwerpen. Verder bieden we onze klanten de mogelijkheid om zelf salontafels samen te stellen. Dit kan door zelf een salontafel blad (teak of boomstamschijf), een afwerking en onderstel te kiezen. Zie hieronder enkele voorbeelden.