Boomstamtafel repareren & herstellen

Is jouw boomstamtafel beschadigd en wil je deze laten herstellen? Wij schuren jouw boomstamtafel, vullen scheuren en lakken. Zo maken we jouw boomstamtafel weer als nieuw. 

Boomstamtafel scheuren vullen

Wanneer hout werkt kunnen er scheuren ontstaan. Een goede meubelverkoper kan het werken van het hout beperken door het hout o.a. goed te laten drogen. Helaas kunnen scheuren nooit voorkomen worden, dit is een eigenschap van het natuurproduct. Als een tafel te veel scheurt kan dit hinderlijk worden. Wij vullen de scheuren in jouw tafel op, schuren de boomstamtafel weer egaal en behandelen de tafel met lak naar keuze. Zo kan jij weer genieten van jouw tafel.

 

Boomstamtafel lakken

Wij verkopen en lakken boomstamtafels van suar hout. De voorbeelden van boomstam tafels op deze pagina zijn dan ook van suar houten tafels. Vraag bij ons gerust naar de mogelijkheden voor andere laksoorten en andere houtsoorten.

Boomstamtafel epoxy gaten opvullen

Wil je met epoxy gaten opvullen? Wij kunnen de meeste gaten opvullen met epoxy in een kleur naar keuze. Verder is het mogelijk om grote scheuren uit te slijpen en op te vullen met epoxy.

 

Prijzen

Ophalen en brengen tafel

125.-

Schuren + opvullen gaten + lakken*

300.-

Gaten opvullen met epoxy**

150.-

*Hierbij gaan we uit van onze basislakken (Skylt & Glitsa), afwijkende lakken kunnen afwijkende prijzen hebben

**Deze prijs kan afwijken bij grote gaten/oppervlaktes en bijzondere gaten

 

Suar boomstamtafel inruilen

Mocht je een suar boomstamtafel hebben maar, bijv. wegens verhuizing of schade, op zoek zijn naar een andere tafel? Vraag gerust bij ons naar de mogelijkheden van het inruilen van een boomstamtafel. Wij denken graag met je mee.