over Ars longa

De levertijden zijn afhankelijk per product. Heeft u iets gezien bij ons in de winkel? Dan mag u het product meteen meenemen of, laten bezorgen. De levertijd van een product is tussen de 2 tot 6 weken. Wij nemen contact met u op over de precieze datum van bezorging. Hiervoor ontvangen wij graag uw contactgegevens. Wij kunnen het product maximaal een maand voor u in de opslag houden.

Ja, wij bezorgen ook. Prijzen hiervoor zijn: €100,- voor alle tafels, €50.- voor alle overige meubels. Producten worden tot aan de eerste deur geleverd. Voor montageservice binnenshuis rekenen wij €50.-

U kunt bij ons in het bedrijf gewoon pinnen. Bij bezorging hanteren wij een aanbetaling van 20%. Het resterende bedrag kan vervolgens via onze draadloze pinautomaat gepind worden bij de bezorger.

Dat heeft te maken met onze bedrijfsvoering: wij importeren zelf (er is dus geen tussenhandel, waar u voor betaalt) en bovendien zitten we op een betaalbare locatie, die overigens vaak verrassend en erg leuk gevonden wordt. De kwaliteit van onze producten is prima, komt u gerust kijken!

Nee, we zijn leveranciers, geen producenten. Onze producten worden geproduceerd in Indonesië en in Marokko, landen die wij zelf regelmatig bezoeken om steeds te blijven vernieuwen en de kwaliteit optimaal te houden. Wel maken wij eigen ontwerpen en hebben wij een meubelmaker in dienst die producten aanpast. Zoals: lakken, bijzagen etc. Vandaar dat wij voor sommige producten maatwerk kunnen leveren.

Het kleine dorpje, waar ons bedrijf zit, ligt vlakbij Doesburg. Kijk in de driehoek: Zutphen, Doetinchem en Doesburg en u hebt het zo gevonden. In de zomermaanden – wanneer onze bezoekerstuin open is – is er altijd thee en koffie op ons terras te verkrijgen als u een wat langere rit achter de rug hebt. In de wintermaanden verwijzen wij u naar Doesburg, een erg gezellig stadje met veel horeca.

Drempt is sinds 1998 onze hoofdlocatie. In Maarssen hebben wij sinds 2018 een showroom. Onze locatie in Drempt is groter. Hier staat onze voorraad aan boomstamtafels en onze voorraden kastjes. Verder worden hier ook de meubels bewerkt. In onze showroom in Maarssen vind je een overzicht van onze meubels. Hier kan je de meubels bekijken en tevens de meubels die er staan meteen meeneemen. Let op, in Maarssen is een redelijke presentatie van boomstamtafels in verschillende maten. Echter, onze voorraad boomstamtafels en mozaiektafels staan in Drempt. Zie de link hieronder voor openingstijden van de locaties.
https://ars-longa.nl/adres-openingstijden/

Wij kijken graag of we jouw droommeubel kunnen leveren. Kleine aanpassingen aan een product (denk aan een ander onderstel, een andere coating van een op een meubel, het inkorten van een tafel) kunnen uitgevoerd worden in Drempt. Wachttijd hiervoor zit inbegrepen in de standaard levertijd van 2-6 weken. Mocht je een meubelstuk naar eigen ontwerp willen laten maken? Dan kan je je wens naar ons doorsturen. Wij bekijken dan of het haalbaar is en wat de prijs voor het product is. Levertijd voor een product geheel op maat is 3-6 maanden