Boomstamtafel op maat

Bij ons kies je jouw droomtafel in 3 stappen.

  1. Je unieke boomstam tafelblad
  2. De gewenste afwerking
  3. Het onderstel

Voor inspiratie ga naar onze inspiratie pagina

 

1. Je unieke boomstam tafelblad

Bij ons is het uitngangspunt dat je als eerste het unieke tafelblad kiest wat bij jou past. Al onze tafelbladen zijn uniek. Zowel qua tekening als qua vorm. Het ene blad is grillig, het andere strak recht. Het ene blad is donker, het andere is lichter. Gezien elk blad uniek is, zetten wij al onze tafelbladen online. Zo kan je vanaf de bank thuis zien of er een blad tussen zit die bij jou past. Dit blad kan je gratis reserveren, dan houden wij hem voor je vast. Heb je je blad gevonden? Dan gaan we kijken naar de afwerking en het door jou gewenste onderstel.

2. De gewenste afwerking

Skylt – Standaard

Skylt is een van onze meest gekozen lakken. Het is een matte, naturel lak die dicht bij de huidige kleur van het hout blijft. Het is een goede lak die door ons in drie lagen wordt aangebracht zodat hij de tafel optimaal beschermt en kans op scheuren maximaal verkleint. 

Glitsa – Standaard

Glitsa is een veel gekozen lakken voor mensen die de kleuren van het hout graag willen exentreren. Deze lak vergroot het contrast van de tafel. De donkere stukken van de tafel worden donkerder en lichtere stukken geler waardoor de tekening van het boomstamblad duidelijker wordt.

Monocoat puur – standaard

Net als de glitsa zorgt deze olie dat het hout donkerder wordt maar dan zonder glans. De olie onderscheidt zich doordat deze het hout een donkerder kleur geeft en geen glans. De monocoat wordt aangebracht in 1 laag.

Epoxy – op aanvraag

Epoxy geeft de tafel een dikke, harde, glanzende beschermlaag die het hout luchtdicht afsluit en het hout donkerder maakt. Epoxy is geschikt voor vele doeleinden (zoals opvullen van gaten) maar is prijzig. Geinteresseerd? Neem contact op over de mogelijkheden en kosten.

Voorbeelden afwerking

3 Het onderstel

Het is mogelijk om bij ons een van onze standaard onderstellen te kiezen (zie hieronder). Deze onderstellen worden het vaakst gekocht en hebben we meestal op voorraad. Elk onderstel heeft zijn eigen voordelen en uitstraling. Wil je iets anders? Wij helpen graag aan bijvoorbeeld een boomstam bartafel of een ander uniek onderstel. Ook is het geen probleem als je een bijzonder onderstel ergens anders los koopt van ons tafelblad.

Meer informatie?

Neem contact op voor vragen over maatwerk en het aanvragen van een offerten. Of, zie bij inspiratie maatwerk ideëen van onze klanten.

Neem contact op Vind meer inspiratie