Boomstamtafel op maat

Bij ons kies je jouw droomtafel in 3 stappen.

Je unieke boomstam tafelblad

De gewenste afwerking

Het onderstel

Voor inspiratie ga naar onze inspiratie pagina

 

1. Je unieke boomstam tafelblad

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 160

595.00

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 180

750.00

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 200

900.001,100.00
Uitverkocht

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 220cm

975.001,175.00
Uitverkocht
1,070.00
375.00

Boomstam salontafel

Boomstam salontafel blauw glas

425.00

Zo op de website komen de boomstambladen niet tot hun recht. Dit komt deels door de belichting in onze loods en de krijt tekening. Maar ook door het ontbreken van een afwerking van het blad. Het type afwerking dat je kiest bepaalt grotendeels hoe de tekening van het blad naar voren komt. Maak je geen zorgen, het krijt gaat er zo af.

2. De gewenste afwerking

Skylt – Standaard

Skylt is een van onze meest gekozen lakken. Het is een matte, naturel lak die dicht bij de huidige kleur van het hout blijft. Het is een goede lak die door ons in drie lagen wordt aangebracht zodat hij de tafel optimaal beschermt en kans op scheuren maximaal verkleint. 

Glitsa – Standaard

Glitsa is een veel gekozen lakken voor mensen die de kleuren van het hout graag willen exentreren. Deze lak vergroot het contrast van de tafel. De donkere stukken van de tafel worden donkerder en lichtere stukken geler waardoor de tekening van het boomstamblad duidelijker wordt.

Monocoat puur – standaard

Net als de glitsa zorgt deze olie dat het hout donkerder wordt maar dan zonder glans. De olie onderscheidt zich doordat deze het hout een donkerder kleur geeft en geen glans. De monocoat wordt aangebracht in 1 laag.

Monocoat met kleur- op aanvraag

Net als de glitsa lak zorgt deze olie voor een donkerdere kleur van de tafel maar dan zonder glans. Het wit in de olie maakt het hout lichter en zachter van kleur. De monocoat wordt aangebracht in 1 laag.

Epoxy – op aanvraag

Epoxy geeft de tafel een dikke, harde, glanzende beschermlaag die het hout luchtdicht afsluit en het hout donkerder maakt. Epoxy is geschikt voor vele doeleinden (zoals opvullen van gaten) maar is prijzig. Geinteresseerd? Neem contact op over de mogelijkheden en kosten.

Timbercoat (Botenlak) – op aanvraag

Timbercoat is een uniek houtbeschermingsmiddel voor buiten en daarom een goede optie voor buitentafels. Deze afwerking lijkt op epoxy eb beschermt een buitentafel 3-4 jaar tegen weersinvloeden en UV straling.

3 Het onderstel

Als derde komt het onderstel. Zie hieronder ons aanbod en voorbeelden van complete tafels.

Tafel onderstellen

matrix voor ronde tafels

225.00
225.00

Tafel onderstellen

Trapezium onderstel

225.00
Uitverkocht

Tafel onderstellen

matrixonderstel eettafel

375.00

Tafel onderstellen

X-poot zwart

225.00

Bij ons in de loods

Meer informatie?

Neem contact op voor vragen over maatwerk en het aanvragen van een offerten. Of, zie bij inspiratie maatwerk ideëen van onze klanten.

Neem contact op Vind meer inspiratie
[grw place_photo=”https://ars-longa.nl/wp-content/uploads/2020/05/ars-longa-logo-vierkant.png” place_name=”Ars Longa” place_id=”ChIJfaxYSfmZx0cRGG-FtU9cMZc” title=”Wat onze klanten zeggen” pagination=”3″ text_size=”120″ refresh_reviews=true centered=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]