Boomstamtafel op maat kopen

Bij ons kies je jouw boomstamtafel op maat in 3 stappen

Stap 1: kies je boomstam tafelblad online of in onze winkel

Stap 2: kies de gewenste afwerking online of in de winkel

Stap 3: kies het onderstel

1. Je unieke boomstam tafelblad

Voor een boomstamtafel op maat kies je eerst het boomstam blad op maat. Al onze boomstam tafelbladen zijn uniek. Zowel qua tekening als qua vorm. Het ene blad is grillig, het andere strak recht. Het ene boomstam blad is donker, het andere is licht. Gezien elk blad uniek is, zetten wij al onze tafelbladen online. Zo kan je vanaf de bank thuis zien of er een boomstamblad tussen zit die bij jou past. Via onze webshop kan je het tafelblad gratis reserveren. Heb je verdere wensen voor het boomstamblad, dan maken wij jouw boomstam blad op maat. Nadat het boomstamblad is uitgekozen kijken we naar de afwerking en het onderstel.

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 160

495.00

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 180

695.00

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 200

795.00

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 220cm

850.00
Uitverkocht

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 240

950.00

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 260

1,095.00

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 3 meter

1,295.00
Uitverkocht

Suar Boomstamtafel

Boomstamtafel 350 cm

1,495.00

2. De gewenste afwerking

Voor jouw boomstamtafel op maat is de afwerking van het tafelblad belangrijk. Onze lakken zorgen ervoor dat de boomstamtafel op maat goed beschermd is tegen kringen en vlekken. Daarbij verkleind het de kans op scheuren.

Skylt (meest gekozen)

Skylt is een van onze meest gekozen lakken voor onze boomstamtafels op maat. Het is een matte, naturel lak die dicht bij de huidige kleur van het hout blijft. Het is een goede lak die door ons in drie lagen wordt aangebracht zodat hij de tafel optimaal beschermt en kans op scheuren maximaal verkleint. 

Glitsa – Standaard

Glitsa lak is er voor mensen die de kleuren van het boomstam tafelblad op maat graag willen exentreren. Deze lak vergroot het contrast van de tafel. De donkere stukken van het boomstam blad worden donkerder en lichtere stukken geler waardoor de tekening van het boomstamblad naar voren komt.

Monocoat puur – op aanvraag

Net als de glitsa zorgt deze olie dat het boomstam blad donkerder wordt, alleen zonder glans. De olie onderscheidt zich doordat deze het hout een donkerder kleur geeft en geen glans. De monocoat wordt aangebracht in 1 laag.

Epoxy – op aanvraag

Epoxy geeft de op maat gemaakte boomstamtafel een dikke, harde, glanzende beschermlaag die het hout luchtdicht afsluit en het hout donkerder maakt. Epoxy is geschikt voor vele doeleinden (zoals opvullen van gaten) maar is prijzig. Geinteresseerd? Neem contact op over de mogelijkheden en kosten.

3 Het onderstel

Nadat je jouw boomstam blad op maat het uitgekozen komt het onderstel. Het is mogelijk om voor jouw boomstamtafel op maat bij ons een van onze standaard onderstellen te kiezen (zie al onze onderstellen hier). Elk onderstel heeft zijn eigen voordelen en uitstraling. Wil je iets anders? Bij onze op maat gemaakte boomstamtafel helpen we graag met het regelen van een uniek onderstel. Ook maken we boomstam bartafels en robuuste boomstam bureau’s (zit-sta) op maat.

U-poten

Specificaties

Boomstam vergader tafel

Matrix

Specificaties

Boomstamtafel 220

X poten

Specificaties

Meer informatie?

Neem contact op voor meer informatie over boomstamtafels op maat en het aanvragen van een op maat gemaakte offerte. Of, zie bij inspiratie pagina foto’s van op maat geleverde boomstamtafels van onze klanten.

Neem contact op Vind meer inspiratie