Marokkaanse mozaiek tafels 2020

Het is weer zover, de onze nieuwe voorraad Marokkaanse tafels is weer in het land! Wij zullen de tafels zo spoedig mogelijk op de site zetten zodat je ze online kunt bestellen. 

Marokkaanse tafel

De Marokkaanse tafel heeft een speciaal plekje in ons Ars Longa hart. Al enige jaren bieden wij deze handgemaakte kleurrijke mozaiektafels aan. Misschien ben je wel eens op vakantie geweest in het zonnige Marokko waar ze overal te vinden zijn. Want daar komen onze mozaiektafels vandaan.

De Mozaiektafels worden op traditionele wijze met de hand gemaakt. Één voor één worden de tegeltjes gehakt in de gewenste vorm. Daarna begint het echte werk. Op de kop wordt de puzzel in elkaar gelegd. Het is een tijdrovende klus, maar iedere keer weer is het eindresultaat verbluffend. Ontzettend knap hoe deze vakmensen het totaalplaatje voor zich zien. Er ligt immers geen voorbeeld klaar om na te maken. Alles wordt uit het hoofd gedaan.

Over het algemeen verkopen wij vooral veel ronde tafelbladen. De bladen zijn al verkrijgbaar vanaf een diameter van 40cm. Ook geschikt voor een kleine tuin! Voor de ruimtes met meer plaats hebben wij ook rechthoekige bladen tot 2 meter waar er genoeg plaats is voor de hele familie!

Belangrijk om te weten is dat de mozaiektafels in de winter droog moeten staan. Wanneer het mogelijk is, is het aan te raden om de tafel in de winter binnen te zetten. Is dit geen optie? Dan is het plaatsen onder een overkapping ook genoeg. De combinatie van vriezen en vocht kan er namelijk voor zorgen dat de tegeltjes breken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.
Wij raden het af om de tafel af te dekken met een zeil. Overdag kan het onder het zeil gaan broeien, waardoor er vochtdruppels kunnen ontstaan. Wanneer het ‘s nachts gaat vriezen krijgt u hetzelfde effect als wanneer de tafel niet afgedekt zou worden.

Geïnteresseerd geraakt in deze exotische tafels? Zie ons aanbod op onze site en kies net als wij voor een heel seizoen vakantiegevoel in eigen tuin.

Mozaïektafels Design stoelen Ars Longa
Mozaïektafel met Design stoelen Ars Longa
200cm Marokkaanse mozaiektafel (3)
200cm Marokkaanse mozaiektafel (3) groen sierlijk met bijpassende tuinstoelen
Marokkaanse stoelen voor bij Marokaanse moziek tafels
Marokkaanse stoelen voor bij Marokaanse moziek tafels

3 reacties op “Marokkaanse mozaiek tafels 2020

Geef een reactie