Marokkaanse Mozaiektafels 2022

mozaiek tafel marokkaanse tafel bistrotafel mozaiek hoog

Goed nieuws! Dit jaar hebben we weer een prachtige lading handgemaakte Marokkaanse Mozaiektafels uitgekozen. Vorig jaar was het helaas dankzij corona lastig om nieuwe tafels binnen te krijgen en hebben we verschillende klanten moeten teleurstellen. We zijn daarom heel blij dat we dit jaar weer nieuwe vrolijke moziektafels in onze winkel hebben.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om onze mozaiektafels op onze site te zetten voordat we ze binnen hebben. Iedereen kan van tevoren zien welke tafels we binnen krijgen, hoeveel per kleur en maat en wat de prijzen en bezorgkosten zijn. Wil je zeker zijn van een bepaalde bistrotafel? Reserveer dan gratis online via de webshop, dan houden we jouw tafeltje voor je apart.

marokkaanse-mozaiek- tafel

Geef een antwoord