Dichtbij Doesburg

Zie voor meer info https://www.arslongatuin.nl

In dit gedeelte vind je informatie over onze open tuin, de Ars Longatuin. De tuin is gelegen aan het bedrijf Ars Longa en is jouw bezoekje erg waard!

De Ars Longa Tuin is een theetuin én ideeëntuin. Achter Drempt, waar de tuin ligt, is niet ver van steden als: Doesburg, Dieren, Doetinchem en Zutphen. Het is een landschappelijke tuin, die in de zomer (van half april tot half september) te bezoeken is. De tijden vind je elders op de site.

Welkom

Je bent welkom in onze tuin en op ons terras, waar je iets kunt drinken en de rust en schoonheid van de omgeving op je in kunt laten werken. Bij de ingang van de tuin vragen wij een kleine bijdrage aan het onderhoud en behoud van de tuin. Mensen die slecht ter been zijn kunnen er ook terecht, we hebben goede, brede paden (rolstoelvriendelijk).

 

Veel te zien

In de tuin tref je wisselende kunstobjecten aan, bijzondere bankjes en zitjes en – uiteraard – prachtige planten en bomen. Je kunt op een van de terrassen of gewoon op een bankje in de tuin in alle rust een kopje thee of koffie nuttigen, al dan niet met iets lekkers erbij. Bij slecht weer bestaat de mogelijkheid om in onze sfeervolle Oranjerie te zitten. Achter de tuin ligt een weiland, dat begraasd wordt met een kikkerpoel (onze struintuin).

 

 

Wil je informatie, mail naar: tuin@ars-longa.nl.
Je bent van harte welkom.