Dichtbij Doesburg

In dit gedeelte vindt u informatie over onze open tuin, de Ars Longatuin. De tuin is gelegen aan het bedrijf Ars Longa en is uw bezoekje erg waard!

De Ars Longa Tuin is een theetuin én ideeëntuin, niet ver van de steden: Doesburg, Dieren, Doetinchem en Zutphen. (Achter) Drempt, waar de tuin ligt, ligt in de gemeente Bronckhorst. Het is een landschappelijke tuin, die in de zomer (van half april tot half september) te bezoeken is. De tijden vindt u elders op de site.

Welkom

U bent welkom in onze tuin en op ons terras, waar u iets kunt drinken. Bij de ingang vragen wij een kleine bijdrage aan het onderhoud en behoud van de tuin. Mensen die slecht ter been zijn kunnen er ook terecht, we hebben goede, brede paden (rolstoelvriendelijk).

Marrokaanse tafel tuinzitje

 

Veel te zien

In de tuin treft u beelden aan, objecten, bijzondere bankjes en – uiteraard – prachtige planten en bomen. U kunt op een van de terrassen of gewoon op een bankje in de tuin in alle rust een kopje thee of koffie nuttigen, al dan niet met iets lekkers erbij. Bij slecht weer bestaat de mogelijkheid om in onze sfeervolle Oranjerie te zitten. Achter de tuin ligt een weiland, dat begraasd wordt met een kikkerpoel (onze struintuin).

 

 

Wilt u informatie, mail naar: tuin@ars-longa.nl.
U bent van harte welkom.